Betalingen zijn 100% veilig en anoniem

Over Gekke Petertje

Gekke Petertje in een modern jasje

Gekke Petertje is op helemaal veranderd. We kunnen ons voorstellen dat je daarom wat vragen hebt. Deze beantwoorden we hier graag!

Wat is er veranderd?

Gekke Petertje is nu in een veel geiler jasje gestoken én is vanaf heden bijna helemaal reclamevrij. Het werkt net zo makkelijk als een app, wat het geheel een stuk vingervriendelijker maakt. Dan kun je lekker snel aan je trekken komen. Wel zo fijn. Geniet van geile films, modellen, geile chat en jouw favoriete categorieën met één druk op de knop.

Waar is mijn account?

Tik op het poppetje rechtsboven en log in met jouw vertrouwde gegevens, dat is alles. Afhankelijk van je apparaat wordt je wachtwoord vervolgens bewaard, lekker he? Heb je nog geen account? Maak er dan binnen een minuut één aan. Zo kun je altijd en overal gebruik maken van onze geile diensten.

Wat betekenen de iconen rechtsboven?

Met het vergrootglas kun je zoeken op de geile films waar je altijd geil van wordt. Via het poppetje kun je inloggen op je eigen account of er één binnen een minuut aanmaken. Altijd handig om te doen zodat je, waar je ook bent, van onze geile diensten kunt genieten.

Kan ik de app op mijn mobiel downloaden?

Deze app is niet te vinden in de app-store, maar je kan hem wel gemakkelijk op je homescherm bij jouw andere apps neerzetten. Ga op je mobiel, via de info-knop naar de instellingen, scroll naar beneden en klik op – Voeg toe aan homescreen – voor het stappenplan.